Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 ianuarie 2011

Introducere

Pentru inceput dati-mi voie sa ma prezint,numele meu este Johnathan,iar numele meu adevarat este neimportant,varsta mea e irelevanta si nu merita scrisa.
Ca sa va castig increderea am sa scriu cate ceva despre mine ca sa ma cunoasteti mai bine.Sunt un om,evident,dar un om mult prea diferit fata de un om normal.De ce sunt diferit fata de un om normal,faptul ca eu vad lumea intr-un mod diferit.Eu nu vad viata ca e plina de magie si minciuni ieftine,dar care te fac fericit,si totusi nu vad viata nici ca un loc plina de formule si teorii,in care se spune ca totul poate fii explicat cu ajutorul stiintei.Oricum in afara de filozofia fata de viata,sunt la fel ca orice om.
Acest blog nu l-am creat pentru ca am aflat ca poti sa faci bani prin asta -si sa fi-mi seriosi,bani nu aduc fericirea-,si nu l-am creat pentru ca ma plictisesc,l-am creat ca toata lumea sa afle adevarul despre tot,sau macar sa invete cate ceva de la mine,fiindca cateodata un nebun spune numai vorbe de intelepciune.
Aici imi termin introducerea mea cititi blogurile mele in fiecare zi,deoarece nu o sa regretati,si nu uitati o chestie "Dumnezeu e cu voi numai daca doriti sa fie langa voi".
<!-- Cod VOT www.Top25.ro v3 -->
<a href="http://www.top25.ro/" target="_blank"><img src="http://www.top25.ro/vot_old.gif" alt="Top25.ro" border="0" title="Voteaza-ne in Top25.ro"></a>
<!-- Cod VOT www.Top25.ro v3 -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu